Tuesday, January 10, 2006

Tere, Ene!

Mõnikord on nii, et loosse tulevad kiirustamisest või lihtsalt teadmatusest sisse rumalad väikesed vead. Osmussaare looga läks õnneks nii, et vigu õnnestus vältida.
Seda kummalisem on lugeda su koostatud vastulauset, mis algab sõnumiga, et Postimehe lugu on valelik ja eksitav.

Sa vist tahtsid öelda, et sulle ei meeldinud selle loo teema? Sest vigu loos ju ei olnud.
Või käskis Sulev Vare sul niiviisi kirjutada?

Mu meelest oli see hea lugu, sest see ei olnud kommunaaluudis sellest, et kuidas kusagil krundi peal löödi kopp maasse. See lugu rääkis hoopis ühest ideest, kuidas puhuda eluvaim sisse inimtühjale või praegu küll juba metsikute sisserändajate poolt hõivatud saarele. See on ajakirjaniku töö eesmärk, rääkida oma lugejaile uutest ideedest, mis maailma paremaks muudavad.

Maavalitsuse töötajad rõhutavad ju kogu aeg, et eri planeeringud kujundavad inimeste elu. Ise te olete uhked oma asustuse keskkonnatingimuste planeeringu üle. Ma tegin nüüd lihtsalt loo sellest dokumendist.

Ma ei saa kahjuks sinna midagi parata, et netikommentaatorid mäletavad Sulev Vare tegusid keskkonnaministeeriumi kantlserina. Ega sinnagi, et anonüümsed kommenteerijad arvavad, et Vare valetas, kui väitis, et ei tea midagi Haapsalu “suure augu” maha parseldamisest.
http://www.postimees.ee/100106/esileht/siseuudised/188255.php
Jõudu ja edu!

No comments: